ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСИТЕМИ НАССР В ЗДО:
- КОНТРОЛЮЄТЬСЯ СИРОВИНА, ЩО ПОСТАВЛЯЄТЬСЯ В ЗДО ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ДЛЯ ДІТЕЙ;
- ЖОРСТКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА УМОВАМИ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ;
- ЖОРСТКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ЗБЕРІГАННЯМ ПРОДУКТІВ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ;
- ВІДСУТНІСТЬ КОМАХ;
- ОСОБИСТА ГІГІЄНА ПЕРСОНАЛУ
КРИТИЧНІ КОНТРОЛЬНІ ТОЧКИ (ККТ) НА ЕТАПАХ ВИГОТОВЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ:
- ПРИДБАННЯ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ;
- КОНТРОЛЬ УПАКОВКИ, В ЯКІЙ ЗНАХОДЯТЬСЯ ПРОДУКТИ;
- ПОРЯДОК КОНТРОЛЮ ККТ НА ЕТАПІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ;
- АЛГОРИТМ ДІЇ ПОСАДОВОЇ ОСОБИ ПРИ ВИЯВЛЕННЯ ВІДХИЛЕНЬ ФАКТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВІД ВСТАНОВЛЕНИХ