/Files/images/2021/11_10.jpg

ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСИТЕМИ НАССР В ЗДО:

  • КОНТРОЛЮЄТЬСЯ СИРОВИНА, ЩО ПОСТАВЛЯЄТЬСЯ В ЗДО ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ДЛЯ ДІТЕЙ;
  • ЖОРСТКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА УМОВАМИ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ;
  • ЖОРСТКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ЗБЕРІГАННЯМ ПРОДУКТІВ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ;
  • ВІДСУТНІСТЬ КОМАХ;
  • ОСОБИСТА ГІГІЄНА ПЕРСОНАЛУ

КРИТИЧНІ КОНТРОЛЬНІ ТОЧКИ (ККТ) НА ЕТАПАХ ВИГОТОВЛЕННЯ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ:

  • ПРИДБАННЯ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ;
  • КОНТРОЛЬ УПАКОВКИ, В ЯКІЙ ЗНАХОДЯТЬСЯ ПРОДУКТИ;
  • ПОРЯДОК КОНТРОЛЮ ККТ НА ЕТАПІ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ;
  • АЛГОРИТМ ДІЇ ПОСАДОВОЇ ОСОБИ ПРИ ВИЯВЛЕННЯ ВІДХИЛЕНЬ ФАКТИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ВІД ВСТАНОВЛЕНИХ

Знайомство з системою HACCP

Кiлькiсть переглядiв: 83